streda 13. septembra 2017

Salta a motorkerékpáron: Pilátus és Podmol a világbajnokságból érmeket szeretne

Az utolsó szezonban sikeresebb volt Pilátus, amikor az utolsó percig selejtezték a bronz és végül kész csak a negyedik. Ez Podmol csökkenés után Riga, Lettország, amely alatt ő véletlenül eltörte a kulcscsontját októberben kellett idő előtt véget a szezon.

Az atléták bonyolítja a januári hidegben képzés a képzés egyetemen Közép-Csehországban nem tudott edzeni. Így mindketten Spanyolországba utaztak.

„De még ott az időjárás nem volt nem dicsőség, még két napig havazott, ami a helyi emberek nem értették," nevetett Pilátus aki készül együtt címvédő Maik Melero. "Négy napja voltam vele."Pilátus ezen a hétvégén Manchesterben mutatkozott be, majd Skóciában Glasgow-ot követte. Ugyancsak ő most az Egyesült Királyságban, várta volna t őle ugrás Birminghamba supercross.

Libor Podmol januári változatos részvétel a Dakar Rally Dél-Amerikában. Részt vett a nyitó héten a BARTH Racing csapat segítő autójában. "Azt hittem, több időm és helyem lesz Dakarban, hogy szenteljék magam a testemnek, hanem hogy bejussak a testembe. Nagyon nehéz volt. Egy sátorban aludtam egy sátorban, amely folyamatosan esett.Az biztos, hogy nem volt megfelelő rehabilitáció után egy törött kulcscsontja, „mondta Podmol, aki szponzorokat keres, hogy vegyenek részt a jövő évi Dakar.

Abban a pillanatban azonban, összpontosít kezdetét a bajnokság freestyle motocross, amely a világbajnok bet365 fogadások az interneten 2010 egyáltalán nem könnyű. Ez volt az utolsó esemény a november kiállítás Podmol FMX gladiátorjátékokat Prágában.

„Ez nehéz, hogy jöjjön vissza, miután közel három hónap. Még mindig úgy � �rzem, hogy a vállam korlátozza. De a fizikai állóképesség már jön az én ötletem, én továbbra is pozitív, „mondta a versenyző származó Znosimi Benešovba, aki segít a meditáció. "Minden edzés után próbálom alkalmazni.Tartózkodó szabadidős és nem félemlíteni, hogy nekem a trükk nem megy úgy, ahogy gondolnánk. „

Ez a szezonban Podmol tét különösen a Surfer Flip és bodyvarialový trükk Volt, ahol tavaly kényelmetlenül esett .

ez a győzelem bet365 internetes fogadóirodák a Pilátus trükk kapitány Flip Pilátus ahol lábát az első sárvédő és a motor hajt végre a szaltó.

és ha az egyik ellenfél egy kész és eredeti darab? Mindkét cseh versenyző nem oldja meg ezt a problémát. "Nem hiszem, Bet365 kifizetés hogyan hogy világbajnokságról van szó az új trükkökről. De mindent bemutatna k az első versenyen Svájcban. Bázel Európa egyik legkisebb bet365 fogadási útmutatók arénája, így pontos lesz.Ne tévedj még egyszerűbb trükkökben sem - tette hozzá Podmol, aki, mint Pilátus, sokat gondol.


"Ebben az évben azt akarom, hogy a doboz minél gyakrabban menjen. És a végeredményben azt akarom, hogy a legjobbak legyek, "mondta Pilátus tavaly hazai bajnok. Mi a Submole ambíció? "Gyűjts össze sok pódium helyszínen. Természetesen szeretnék nyerni is, de bet365 sport fogadás bónusz ez még nem száz százalék. "A tavalyi kedvence Maikel Melero lesz.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára