piatok 14. apríla 2017

Andy Murray žiada väčšiu testovanie na drogy v tenise

Andy Murray si myslí, že lieky škandál, ktorý sa obklopil Rusko tento týždeň je rozšírený problém a "mimo kontroly". V predvečer ATP World Tour Finals v Londýne, svetová č.2 vystúpil na čo najdôraznejšie o naliehavosti riešení pohromou, čo hovorí úseky mimo atletiku a možno, a to aj do svojho športu.

on dokonca navrhol hráči vzdať niektorých svojich odmien pomôcť financovať väčšie a tvrdšie testovanie, hoci tam bola zmiešaná podporu medzi svojimi rovesníkmi Rafael Nadal, Roger Federer a Novak Djokovic o ísť tak ďaleko.

"Každý týždeň niečo vyjde, a nie sú to len ľudia zlyhávajú testy, "povedal Murray. "Pozrite sa na veci, ktoré sa dej e v Rusku teraz.A nemyslím si, že je to len ruský problém. To sa stáva mimo kontroly a riadiace orgány potrebujú urobiť niečo na to, aby to zastavili, pretože to bolo zlé roky. "

Tam bola diskusia priestor diskusia o probléme, teraz a v minulosti, Hoci Murray hovorí, že je ťažké povedať, či sú nejaké podozrenia o ostatných hráčoch opodstatnené.

"Nehovoril som so všetkými hráčmi, aby som zistil, či je to tak. Len si myslím, že by sme mohli urobiť viac, aby sme sa uistili, že antidopingový proces je lepší, je lepšie financovaný, existuje viac testov. "

Ale bol presvedčený, že v priebehu dlhej kariéry, Že každý hráč po celej sieti od neho bol čistý?

"Nemôžete povedať so 100% istotou.Nemyslím si, že niekto v nejakom športe môžu v súčasnosti povedať, že to bol prípad. Dúfate, a chcete, aby to tak bolo, ale naozaj si nemyslím, že niekto môže povedať, so 100% istotou, že je to ta k, po tom všetkom, že je preč ďalej. "

Murray hrá David Ferrer, koho hravo porazil v parížskom Masters v tomto mesiaci, vo svojom úvodnom kruhovej obmeny zápasu v O2 Arene v Greenwichi v pondelok popoludní. Djokovič je jasným favoritom na výhru svoj tretí titul v rade, hrá Kei Nišikori v nedeľu popoludní, a trvalky turnaj drawcard a šesťnásobný víťaz Federer začína proti Tomas Berdych v nedeľu večer.Nadal prvý zápas proti francúzsky otvorený víťaz Stan Wawrinka v pondelok večer

organizátori turnaja v sobotu varoval divákov na vypredania akcie. - štvrť milióna ľudí sa očakáva cez turnikety vo dvakrát denne sedenie viac ako týždeň - ponechať viac času na vykonávanie bezpečnostných kontrol v dôsledku teroristických útokov v Paríži v piatok v noci

vyhlásenie znie: "Naša najhlbšia sústrasť so všetkými, ktorí boli postihnutí tragických udalostiach v Paríži .. Po udalostiach Preverili sm e bezpečnostné operácie na mieste okolo tohtoročných Barclays ATP World Tour Finals. O2 už má zvýšenú bezpečnosť na svojom mieste, a turnajové Prípravy prebiehajú normálne.Miesto bezpečnosť je sledovaná po celú dobu, aby bola zaistená bezpečnosť všetkých našich návštevníkov.

"Žiadne jedlo alebo pitie budú môcť do samotného arény a všetky tašky budú prehľadávané. Žiadne tašky väčšie ako malý laptop tašky či kabelky bude povolený vstup do O2 v priebehu turnaja a návštevníci sú vyzývaní cestovať naľahko, pretože neexistuje skladovanie na mieste.

Prosím lehotách na vykonávanie bezpečnostných kontrol. "


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára