pondelok 17. apríla 2017

Hussey vedie Sydney Thunder prielom Big Bash víťazstvo nad Sixers

bývalý austrálsky testovacie hviezdy Michael Hussey a Shane Watson preukázali, že vek nie je prekážkou, ktorá vedie Sydney Thunder vyhrať 36 prejsť Sydney Sixers vo sezóny Big Bash League štvrtok night.Chris Gayle bráni jeho neprítomnosť z West Indies séria skúšok v Austrálii čítajte viac

po odoslaní 158-4, Thunder spôsobené ich najprv niekedy poraziť na ich cross-mestských rivalov po Sixers ťažko vystrelil ranu vo svojom behu chase, prepustil na 122 v nepoškvrnené Stadium. Hussey odstrelil 80 z 58, ako on a Ben Rohrer (30 off 20) zdvihol domácu stranu s nejakou chtivých neskoré biť.Takmer tri roky od odchodu z testovacej arény, 40-ročný Hussey preukázal rozdie l-tvorca s kapitánom je klepanie, ktorá zahŕňala päť štyri a štyri šestky.

Sixers neboli nikdy v hone ako oni stratili stabilný procesia bránok, s Watsonom zakončuje 3-13 z dvoch prostriedkov. Watson bol vinný hodil bránka preč, čistý unikal na 16 snaží zamiesť Nathan Lyon, avšak vyrobený doplní s veľkým kúzlom bowlingu, vyzdvihnutie bránky z Dangerman Jordan hodvábu, vševedcom Sean Abbott a Trent Lawford.

< p> West Indian import Andre Russell bol tiež vynikajúci, čistý bowling ex-test kriketová brankár Brad Haddin na 13. a dokončovacie svoje štyri prenosy s 3-13.Okrem Haddin, otvárač Michael Lumb (34 off 27), Johan Botha (13) a Jackson Bird (14), boli len ďalší Sixers pálkarovi, ako dosiahnuť dvojciferné hodnoty. Lumb mal zapomenutelný noc inak klesá absolútny stráženie úlovku po Watson lyžovať rastúce guľu.

Výhra bola dôležitá zvýšenie spoľahlivosti pre trvalé underachievers Thunder, ktor í nikdy porazený Sixers v prvé štyri vydanie domáceho Twenty20 turnaja. Teraz tvar ako skutočná nádej po silne nábor, s Watson a Russell vyzeral ako bystrý nákupy po svojom prvom výlete.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára