pondelok 17. apríla 2017

NRL schválit smlouvu na jihu Sydney vracející hvězda Sam Burgess

Po návratu South Sydney hvězda Sam Burgess označí své NRL comeback čekají, až k podlaze klubu kapitán Greg Inglis.Tyto Rabbitohs potvrdilo Burgess' Nová smlouva byla ratifikována řídícího orgánu pozdě v sobotu večer, dláždit cestu pro jeho předpokládaného návratu do 13-man code.Manly Sea Eagles potvrdit Dylan Walker podpisu od jihu Sydney Rabbitohs Čtěte více

< p> „Tyto Rabbitohs potěšením informovat členy, aby Sama Burgess' smlouva byla tento týden evidované NRL," uvedl klub v prohlášení. „Sam se bude hrát v červené a zelené z Rabbitohs nejméně do konce sezóny 2018."

Poprvé od roku přistoupí na podmínky s klubem minulý měsíc, 27-letý se připojil ke svým starým spoluhráčům ve výcvikovém táboře v Coffs Harbour tento týden.


Nicméně jeho první výlet nebude v slavného kardinála a myrty.2014 Clive Churchill medailista bude namísto toho ve World All Stars pásu, když berou na domorodé All Stars v Suncorp Stadium v ​​únoru.

Na druhé straně hrací plochu bude clubmates Inglis, Alex Johnston a Chris Grevsmuhl. Burgess bratr Tom byl tipování na Bet365 vybrán na lavičce u Světové All Stars trenér Wayne Bennett. Kolega Angličan James Graham, který je kritizovaný začít vedle Sam, přivítal svého krajana zpět na rugby liga s otevřenou náručí a předpověděl rychlý návrat k formě.

„Je to teprve 12 měsíců mimo hru, I nevidím dů vod, proč moc by se změnily,"řekl minulý týden Graham. „Chytil jsem se s ním několikrát zpátky v Anglii a jsem rád, že ho mít zpátky ve hře, aby byl upřímný.V roce odešel jsme ztratili tři z pěti nejlepších hráčů ve hře v té Bet365-Okamžitý bonus době tak, aby alespoň jeden z těch zadní straně je velký. Je to superstar, položí popáleniny na sedadlech a činí lidi naladit."

Rabbitohs také potvrdil opětovné podepsání slibný mladík Angus Crichton do konce roku 2018, stejně jako nábor Melbourne centra Hymel Hunt na jeden rok dohody. předsezónní plán South Sydney zahrnuje utkání proti St George Illawarra, severní Pýcha a World Club Challenge proti St. Helens. Jejich otevření hry sezóny 2016 je v rozporu odvěkými rivaly Sydney Roosters dne 6. března.

Bet365-Uvítací bonus vyzvednete zde

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára