štvrtok 13. apríla 2017

Michael Cheik dobre vŕtané Australia najrýchlejšie usadiť na Svetovom pohári

Cheik bol tréner po dobu kratšiu ako jeden rok, prevzatie po škandále nad krikľavými textové správy odoslané hráčom na členku vedenia, ale Wallabies prišiel do Británie ako víťazi šampionátu v ragby a vykazovali pri víťazstve stredajšieho nad Fidži v Cardiffe, že rugby nastane skôr teraz.

Pozornosť bola nešetrili na ich zlyhanie napodobniť Anglicku minulý týždeň a zaistiť bonusový bod z Fidži, ale ide o to, že záležalo pred sobotňajším stretnutia s hostiteľmi na Twickenham bolo to, že v priebehu prvej hodiny Austrália ukázala väčšiu súdržnosť a organizáciu, než nejaká iná veľká národ vo svojom prvom výlete tento turnaj.Mať hral len päť T ests tento rok, Cheik víta plán, ktorý vidí za nimi v stredu s Uruguajom v nedeľu pred zápasom proti Anglicku a Walese, ktorá určí, či pokračovať v zázname, že vždy robiť vyraďovacej stage.Rugby Svetového pohára 2015 power rebríčku: Francúzsko až na druhé miesto, Boks olovnica viac

"Ľudia sa pýtajú, ako dobre sme," hovorí Cheik. "Chystáme sa dozviete v nadchádzajúcich týždňoch. Neviem, odpoveď na túto otázku, ale teraz tam bol názor na nás na chvíľu a je na nás, aby sme zmeniť tým, že rastie naše výkony.Zmeny vo vláde nad spôsobilosti hráčov nám dáva väčšiu hĺbku s návratom Matt Giteau, Drew Mitchell, Kane Douglas a Dean Mumm, a väčšiu konkurenciu na miestach, tým lepšie. "

Cheik má vyrobený 14 zmien pre zápas na Villa Park Uruguaj: bolo by to 15, ale o otras mozgu James črievičku proti Fidži utrpel po tom, čo prišiel na ako náhradu, ktorá vyžaduje Scott Sio pricestoval loosehead stojk y a množstvo pozícií v užívateľskej side na zápas Anglicka vyzerať otvorené, a to najmä za trénerom scrum.Fiji John McKee varuje England budú čeliť tvrdšie Austrália tím viac

"spôsob žrebovania nepotvrdilo sa to nám dáva veľkú príležitosť dostať sa do hra a do režimu zápas, "hovorí Cheik. "Naozaj verím, že to bude trvať 31 hráči, aby bola v konkurenčnom nálade, pretože v turnaji sa môže stať čokoľvek hrať.Nová sada hráčov má šancu súťažiť so svojimi spoluhráčmi, ktorí porazili Fidži. Nechcel by som, aby vyhodiť na trúbu, že máme najväčší hĺbku, ale my sme to šťastie, že hráči tento talent, ktorý nám umožní otočiť. Okraje sú tak jemné, že niektorý z chalanov, ktorí budú čeliť Uruguaj mohla byť hral v predchádzajúcej hre :. Niekedy hovory sú tak tesné, že zostúpi na rozhodnutie črevá "

Jeden pevne volanie proti Anglicku bude na skrumáže-napoly, kde Will Genia, pova� �ovaný za najlepšieho hráča v polohe ako nedávno ako tour 2013 Lions do Austrálie, súperí s Nickom Phipps.Genia začal proti Fidži a vykazoval známky svojho bývalého ostrosť pred zadnou divízii, ktorí sú, ktorý obsahuje likes Giteau, Tevita Kuridrani Adam Ashley-Cooper a Izrael Fola, sa opiera o loptu dodávaná rýchlo.


"bolo to dobré ísť von a hrať," hovorí Genia, kto robil len jeho druhý test začne v takmer dva roky. "Nie sme nákupný náš výkon proti Fidži s Anglicka je preto, že nám nepomôže.Jediné, čo môžeme sústrediť na seba a to, čo musíme zlepšiť "Australia plavba okolo Fidži, ale nebezpečných vôd čakajú na bazén. | Robert Kitson Viac

Austrália porazila Anglicku vo finále 1991 svetového pohára v Twickenham, ktoré nasledovalo víťazstvo v skupine nad nimi v úvodno m turnaji štyri roky skôr, ale ich záznam v turnaji proti mužovi v bielej od roku potom bol zďaleka pôsobivá; strate v roku 1995 štvrťfinále a finále 2003 do konca pokles cieľov pred zahltení vpredu v Marseille vo štvrťfinále 2007.

skrumáži bola predovšetkým zdrojom zvarov proti Anglicku, s Twickenham sa dejiskom rôznych pokorovaniu a rozhodcu v sobotu bude Romain Poitou, ktorí brali výnimku k Wallabies 'scrummaging technikou v konečnom Lions test pred dvoma rokmi od začatia nastaveného kus.

"boli sme cez niektoré zlé časy v mlyne, Unibet-Zobraziť viac ale ideme správnym smerom tam, "hovorí Genia. "Vedeli sme, že je to oblasť, kde by sme mali byť lepší a Mario Ledesma [bývalý Argentína šlapka] odviedla vynikajúcu prácu pri zmene zamerania a postoja pri mlyne a myslím, že to ukazuje na ihrisku." V sobotu povie .

Uni bet-Kliknite tu

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára