štvrtok 20. júla 2017

Liberec - Dukla 1: 1, domáci nedali penaltu, to súperovi zabezpečila bod

Dukla naopak pokutový kop premenila, tradičný exekútor Tomáš bet365 bonus Berger prekonal náhradného brankára Hladkeho, ktorý dostal prednosť pred Koubka, a po hodine hry vyrovnal na 1: 1.

Liberec išiel do vedenia v závere polčasu, kedy sa náramne z priameho kopu trafil práve Šural. Lenže jednoduchšie variantu - penaltu - v závere duel nezvládol.

"Pätnásťminútový výpadok v druhom polčase nás stál výhru. Prvý polovici sme hrali veľmi dobre, bolo to podľa nôt, ktoré sme chceli. Myslím, že sme mali v prvej polovici viesť výraznejším rozdielom. O polovici sme sa bavili, že musíme hrať rovnako aktívne, ale Dukla bohužiaľ prevzala opraty.My sme zo šatn e vyšli stuhnuté, nechytili som tempo druhého polčasu, bet365 stavky "povedal liberecký tréner Jindřich Trpišovský.

Liberec v týždni vyhral na ihrisku Kirjatu Šmona 3: 0 a po domácej výhre 2: 1 suverénne postúpil do play off Európske ligy, kde ho čaká Hajduk Split.

Slovan dlho potvrdzoval, že je na štarte sezóny v dobrej pohode a väčšinu úvodného dejstva ovládal. Hneď v piatej minúte sa po chybe v hosťujúcej obrane dostal do veľkej šance Folprecht, ale zamieril mimo.

Po štvrťhodine prišla ďalšie veľké šance, po Bartošákově centre hlavičkoval Šural a Duklu zachránil od inkasovaného gólu len skvelý zákrok gólmana Rady .

Pražania potom trochu vyrovnali hru, ale do kabín nakoniec predsa len išli v polčase sa stratou. Šural v 45.minúte pokrútil priamy kop približne z dvadsiatich metrov presne k tyči a skóroval tak aj v tre ťom kole novej sezóny.

Po zmene strán sa ale obraz hry zmenil. Dukla výrazne pridala a čoskoro mohla porovnať. V 57. minúte ale Bergera vo vyloženej šanci vychytal Hladký, rovnako ako bet 365 o chvíľu neskôr Beauguela.

V 63. minúte už tím z Juliska zrovnal.


Arbiter Pechanec nariadil penaltu za ruku domáceho Pokorného a Berger pokutový kop s prehľadom technickou strelou premenil. Rovnako ako Šural sa trafil vo všetkých troch kolách.

V 80. minúte zahrával penaltu aj Liberec po zákroku Hlinku. Šural ale zlyhal a brankár Rada jeho pokus vyrazil.Slovan pokračoval v tlaku a hosťujúci gólman musel vzápätí zasahovať aj proti priamemu kopu v podaní Kerbra.

V hektickej závere ale mohla rozhodnúť aj Dukla , Čajičovu hlavičku musel vytesniť Hladký. Na druhej strane potom ešte Šural neprekonal Radu.

"Rozdelil by som to na dva veľké uhly pohľadu. Z hľadiska výsledku musíme byť spokojní, je to pre nás veľmi cenný bod na ihrisku súpera, ktorý má veľmi dobrú formu. Z hľadiska hry som bol veľa nespokojný s naším výkonom v prvej polovici. Hrali sme pomaly, staticky, súper nás prehrával, "poznamenal bet365 hosťujúci kouč Luboš Kozel.

bet365 mobil

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára