štvrtok 20. júla 2017

Aj obor Jao má rád zimu. Číne pomohol k ďalšej olympiáde ten najvyšší

Čím viac sa voľba blížila, tým častejšie rozprával: "Som nervózny, už teraz sa potím. Vchádzať do miestností, kde mám prednášať slová v prospech Pekingu, mi pripomína chvíle, keď som prvýkrát nastupoval na palubovku v NBA. "

Voľba už je minulosťou. Zatiaľ čo väčšina členov čínskej delegácie tancovali bet365 stavky a ani nevedela, čo v záchvate eufória robiť, on nad nimi dôstojne stál ako maják. Nemával, len zľahka zatlieskal a podával si ruky s tými, ktorí vedľa jeho 229 centimetrov vyzerali takmer ako bábiky.

Jao Ming to dokázal. Už zase! V minulosti ho nervozita zvierala, lebo mal zvládnuť veľkolepú misiu s cieľom, aby si Čína zamilovala NBA (a naopak) .Bezpochyby uspel, osemkrát sa dostal do All-Star tímu.

A teraz jeden z nejvzornějších synov národa prijal úlohu toho, čo do Pekingu vráti olympiádu. "Oproti kandidatúre Almaty stavili na one-man show," napísala agentúra AP.

Jao Ming je skrátka neprehliadnuteľný, globálne tvár. Nič si nerobil z toho, že hoci on sám nastúpil trikrát na olympiáde letné, teraz musel propagovať tú druhú.

"Basketbalová sezóna sa skoro všade hrá cez zimu, takže ho pokojne považujte za zimný šport," vtipkoval muž , ktorého ohlásenie konca kariéry v roku 2011 malo na čínskej sociálnej sieti 1,2 milióna komentárov! "Letné aj zimné hry jednoducho reprezentujú olympijské ideály. Je pravý čas, ba perfektný čas vrátiť ich do Pekingu.Rok 2008 nám umožnil zažiť olympijského ducha, rok 2022 nám ho pomôže uchovať. "

Taký on jednoducho je. Spoločenský, vie byť nenútene vtipný, hovorí plynule anglicky. Za hral si aj v jednom z propagačných videoklipov, keď navliekol výstroj hokejového brankára a bol "prekonaný" malým chlapcom.

Ale bet365 mobil čo bolo oveľa dôležitejšie: kľúčové bet 365 myšlienky kandidatúry podával prirodzene, dôveryhodne.


Že sú potrebné nové, nákladná športoviská? "V roku bet365 bonus 2008 sme s reprezentáciou hrali vo Wukesong Arene.No a v roku 2022 jej podlahu pokryje ľad a bude tu hokejový turnaj - teším sa preto na ďalšiu kapitolu nášho olympijského dedičstva. "

Že Číne hrozí nedostatok snehu, že ju zimné športy neberú? "Možno ste nevedeli, že cez polovicu naše j krajiny je v zime pokryté ľadom a zimným športom sa venuje 300 miliónov ľudí. Nielen na severe, ale aj na juhu, hoci tam veľa v halách. "

Že sa v Pekingu chvíľami takmer nedá dýchať? "Treba povedať, že Čína investuje miliardy dolárov do životného prostredia, do čistejšie energie."

Vo svojom presviedčania uspel. Jao proste svoju krajinu nesklame.

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára